Referenties

 

fnv-verkeersregelaarZondag 1 mei 2016, op de dag van de Arbeid, liepen 6.000 demonstranten van het JD Meijerplein naar het Oosterpark. Al leuzen scanderend over speakers en megaphones komt de groep langzaam in beweging. Erwin en Willy hebben omgeving Hortusbrug reeds enige tijd vrijgehouden van verkeer. Ze zien dat de menigte in beweging komt en verandert in een lange serpent die zich richting Artis slingert. De Amsterdamse fietsers, die bekend staan om de snelheid waarmee ze de stad doorkruisen, luisteren goed die middag en stappen netjes af. Buitenlandse toeristen op de fiets vragen wat voor happening dit is. Een aantal verkeersregelaars zijn zelf ook op de fiets om snel in te kunnen grijpen ‘just in case’.

 

verkeersregelaar-dura-vermeer Dura Vermeer helpen we bijvoorbeeld met de opbouw van hijskranen. Aangezien deze onderdelen nogal lang zijn spreken we eerst af met de chauffeurs hoe we het beste de vrachtwagen-combinatie kunnen draaien. Verkeersregelaars met helm zetten het kruispunt af en de chauffeur kan beginnen met insteken. Vervolgens gaat hij achteruit het terrein op. Eén verkeersregelaar loopt voor de combinatie uit en de ander er achter aan in de buurt van de chauffeur. Soms is het passen en meten. Even een hek opzij zetten, … een cementwagen omleiden.

 

Verkeersregelaar-parade-accu Stichting ACCU zet zich in voor buurtevenementen in verschillende wijken in Amsterdam met als doel de mensen van verschillende culturen met elkaar in contact te brengen. Daarnaast streeft Stichting ACCU er naar om jongeren vroeg kennis te laten maken met theater, optochten, festivals en andere leuke initiatieven. Verkeersregelaar 020 helpt met de verkeersbegeleiding tijdens deze evenementen. Veel Amsterdammers zijn inmiddels bekend met de parades van Amsterdam Jubelt, Super Sint Maarten en het festival Indische Buurt.

 

Verkeersregelaar Amsterdam DeGruijterDe Gruijter & Co. is een professioneel internationaal verhuisbedrijf. In Amsterdam centrum helpen wij ze om de verhuiswagens zo dicht mogelijk bij hun verhuislocatie te positioneren. Als de wagens en verhuislift dan eenmaal staan, willen zij ongehinderd door kunnen werken. Het gaat vlotter en veiliger als wij het drukke verkeer om de werkplek heen leiden.

 

Verkeersregelaar 020 is op 26 april 2012 opgericht door Tom van Krogten. Een kennis bracht hem in contact met de legendarische Kofferbakmarkt in IJburg die op zoek was naar een verkeersregelaar. Al gauw vonden we een match en stonden we 1 keer per maand aan het strand van IJburg om het verkeer te regelen (op- en afbouwverkeer en parkeerbegeleiding). Via de Kofferbakmarkt kwamen we die zomer in contact met de organisatie van het Costa del Soul muziek festival, eveneens in IJburg. Door deze twee leuke klussen kregen we de smaak te pakken en prompt kwamen er nieuwe klanten op ons pad.

De meeste klanten zijn in te delen in Infra of Evenementen.

Infra zoals bijvoorbeeld het asfalteren van wegen en onderhoud aan bruggen en het verwijderen van grafity in tunnels.

Evenementen zoals wielrenwedstrijden, marathons, avondvierdaagsen, muziek-parades en markten.

Daarnaast helpen we ook bij verhuizingen, filmopnames, rouwstoeten en demonstraties. Verder is het mogelijk om ons te boeken voor workshops, bijvoorbeeld op scholen.

Wilt u nog meer referenties van ons kennen, bijvoorbeeld in uw specifieke branche, neem dan contact met ons op.

Heeft u ook klussen in omgeving Rotterdam waarbij wederom kwalitatieve verkeersregelaars nodig zijn? Neem dan contact op met ons zusterbedrijf Verkeersregelaar 010.